Avís Legal

/Avís Legal
Avís Legal 2019-05-17T10:59:10+00:00
Política de Privacitat i Avís Legal

En compliment del Capítol II de la llei 34/2002, LSSICE, l’informem que aquesta pàgina web és propietat de INFORMACIÓ DE COMARQUES S.L. domiciliada a TÀRREGA, AV. CATALUNYA, 65, 25300 TARREGA, de LLEIDA i amb CIF B25754078, amb telèfon de contacte 973.501.878 i correu electrònic publicitat@comarquesdeponent.com. Inscrita en el Registre Mercantil de Lleida en el Tom 1.338, foli 196, full L-26.802, inscripció 2a.

Als efectes del que preveu la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal INFORMACIÓ DE COMARQUES SL, l’informem que les dades que voluntàriament ens facilita seran incorporades a un fitxer mixt de dades de caràcter personal, declarat a l’Agència de Protecció de dades, la finalitat del qual és la de realitzar les gestions comercials i administratives necessàries en la relació amb els clients que té implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre.

El signant garanteix la veracitat de les dades aportades i es compromet a comunicar qualsevol canvi que es produeixi en els mateixos.

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els productes i serveis de INFORMACIÓ DE COMARQUES S.L.

El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure, registrar o rebre informació dels productes i serveis de INFORMACIÓ DE COMARQUES S.L.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades, 15/1999, de 13 de desembre, l’informem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació dirigint una carta a INFORMACIÓ DE COMARQUES, SL, amb domicili social en AV. CATALUNYA, 65, 25300, TARREGA, de LLEIDA, enviant un email a correu electrònic publicitat@comarquesdeponent.com indicant com Assumpte: “LOPD, Drets ARCO”, i adjuntant fotocòpia del seu DNI, tal com indica la llei.

Per exercir aquests drets, cal que vostè acrediti la seva personalitat mitjançant l’enviament de fotocòpia de Document Nacional d’Identitat o qualsevol altre mitjà vàlid en Dret.

INFORMACIÓ DE COMARQUES S.L. no realitzarà cessió de les seves dades a tercers. No obstant, en el cas de ser cedits a alguna empresa es produiria una informació prèvia al lliurament, sol·licitant el consentiment exprés de l’afectat.

 

ACCEPTACIÓ I CONSENTIMENT

L’Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de INFORMACIÓ DE COMARQUES S.L. en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.

Per tant, en utilitzar aquest formulari per contactar amb INFORMACIÓ DE COMARQUES SL aquesta autoritzant expressament a la utilització de les seves dades per a l’enviament de comunicacions comercials, per qualsevol via (inclòs correu electrònic), i pot anul·lar aquesta autorització, en qualsevol moment, dirigint-se a INFORMACIÓ DE COMARQUES SL lo tanto, al utilizar este formulario para contactar con INFORMACIÓ DE COMARQUES S. L.

 

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

INFORMACIÓ DE COMARQUES S. L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta información.

INFORMACIÓ DE COMARQUES S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines Web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de INFORMACIÓ DE COMARQUES SLL

La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de INFORMACIÓ DE COMARQUES SL té la finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o reconeixement sobre els mateixos.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de INFORMACIÓ DE COMARQUES S.L. i per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit INFORMACIÓ DE COMARQUES S.L.

 

 LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre INFORMACIÓ DE COMARQUES S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles. carácter general las relaciones entre INFORMACIÓ DE COMARQUES S.L.